HABI Fastigheter AB
Västergatan 11
285 37 MARKARYD

Elin: 0433-123 86
elin@habifastigheter.se

 

Kontakta Habi Fastigheter »

Fastigheter

Här ser du alla våra fastigheter.

Kvarngatan 11

Nyproducerade lägenheter 2012. Totalt 16 st lägenheter i två plan. Här finns 8 st tvårumslägenheter på 52 kvm och 8 st trerumslägenheter på 62 kvm. Alla lägenheter har tillgång till egen tvätt- och diskmaskin. Även det senaste med fiber är indraget i huset ifrån Telia.

Mysig innergård med avskilt läge men åndå mycket centralt.

 

Kungsgatan 12

Ett helt nyproducerat hyreshus från 2006 med totalt 6 st lägenheter med balkong. Lägenheterna har ett centralt läge med vacker miljö. Lägenheterna bygger på en öppen planlösning där man försökt tänka på detaljer för så trivsamt boende som möjligt. Detta är 6 st toppenlägenheter.

Åsgatan 4

På Åsgatan erbjuder vi totalt 3 st olika lägenheter varav samtliga är med tre rum och kök. Trevliga marklägenheter med egen tvättstuga. I dessa lägenheter är det kallhyra som gäller.

Östergatan 18

Östergatan 18 är ett mysigt bostadsområde där vi erbjuder 5 st olika lägenheter var av alla har två rum och kök. Lägenheterna ligger centralt och i ett lugnt område med närhet till både skola och affär.

Villagatan 19

På Villagatan 19 erbjuder vi 2 st olika lägenheter var av båda har fyra rum och kök. Ett trevligt bostadsområde med lugn miljö i utkanten av centrum och med närhet till både träningslokal och badhus.

Villagatan 27

På Villagatan 27 erbjuder vi totalt 5 st lägenheter i olika storlekar. Vi erbjuder 1 st lägenhet med ett rum och kök, för den som inte behöver så mycket plats, 3 st lägenheter med två rum och kök och slutligen 1 st lite större lägenhet med tre rum och kök. Bra läge, med närhet till bad och träningslokal.

Villagatan 25

Villagatan 25 ett trevligt hyreshus där vi erbjuder 4 st olika lägenheter med två rum och kök.

Närhet till aktiviteter såsom bad och träning.

Västergatan 11

Lägenheter med centralt läge. Här erbjuder vi 2 st lägenheter med fyra rum och kök på plan 2. På plan 1 erbjuds 3 st lägenheter med ett rum och kök och 1 lägenhet med två rum och kök.. Här erbjuds också 7 st garage och lokaler.

Hässleholmsvägen 9

Här erbjuder vi totalt 2 st lägenheter med fem rum och kök. Underbara lägenheter som bygger på två våningar och en bra, praktisk planlösning.

 

Kvarngatan 19

Ett fint hyreshus med centralt läge och konditoriet bara runt höret.

Här erbjuder vi totalt 4 st olika lägenhet var av alla har två rum och kök.

Emmaljunga

I Emmaljunga erbjuder vi totalt 6 st fina marklägenheter i fin miljö. Samtliga lägenheter har tre rum och kök. Varje lägenhet har egen tvättstuga och här är det även kallhyra som gäller.

Hagagatan 10

Detta är ett trevligt område, med centralt läge. Här erbjuder vi totalt 3 st lägenheter i olika storlekar. En lägenheter med tre rum och kök, en lägenhetet med två rum och kök och slutligen en lägenhet med ett rum och kök.

Hagagatan 8

Detta är ett trevligt område, med centralt läge. Här erbjuder vi totalt 6 st lägenheter i två olika storlekar. 4 st lägenheter med fyra rum och kök och 2 st lägenheteter med två rum och kök.

Bondegatan 6

På bondegatan 6 erbjuder vi kanonlägenheter som är så nära ett hus man kan komma. Här erbjuder vi totalt 4 st lägenheter och det är  tvåvånings-lägenheter med egen carport. Det finns 2 st lägenheter med fem rum och kök. Samt 2 st lägenheter med fyra rum och kök. Ett väldigt lungt område med trivsamma lägenheter och med närhet till det mesta.

Råstorp

I Råstorp erbjuder vi totalt 6 st olika marklägenheter i 2 olika storlekar. Här kan man antigen välja en lägenhet med tre rum och kök eller lägenhet med två rum och kök. Här har varje lägenhet en egen tvättstuga och det är kallhyra som gäller. Här finns intillliggande affär samt fotbollsplan i en trevlig miljö.

Peter Vakts väg

På Peter Vakts väg erbjuder vi totalt 7 st lägenheter, varav 4 st är med tre rum och kök och 4 st med fyra rum och kök. Detta är lägenheter där man har nära till centrum men ändå en enskildhet med lungt område. Lägenheterna har väldigt öppen och bra planlösning.

Smedjegatan 1

På Smedjegatan erbjuder vi totalt 8 st lägenheter och 2 st lokaler. Lägenheterna är fördelade på fyra st lägenheter med tre rum och kök, samt fyra st lägenheter med två rum och kök. Detta är lägenheter där man har nära till centrum . Lägenheterna har väldigt öppen och bra planlösning.

Smålandsgatan 3

På Smålandsgatan erbjuder vi totalt 14 st lägenheter. Lägenheterna är fördelade på tre st lägenheter med ett rum och kök, fem st lägenheter med två rum och kök och sex st lägenheter med tre rum och kök.

Västergatan 17

Detta är en mindre hyresfastighet där vi erbjuder två st lägenheter med tre rum och kök.

Apoteksgatan 3

Detta är en mindre hyresfastighet där vi erbjuder två st lägenheter med tre rum och kök. Fastigheten är centralt belägen.

Kvarngatan 13

Detta är ett boende som Markaryds kommun hyr. 

Hansens väg 6 

Björkbacken är ett boende som Markaryds kommun hyr. 

Kyrkogatan 4

Lillgården är ett boende som Markaryds kommun hyr.